Udruga Mali princ

FOTO Druženje udruga prošlo je u veselom tonu uz pjesmu i ples te su stečena nova i obnovljena stara prijateljstva

Tako su u srijedu ugostili prijatelje iz Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Ludbreškog sunca Ludbreg, Udruge Sunce Novi Marof, Udruge Latice Koprivnica i Udruge Maslačak Križevci.

13:24h
0
Foto: Udruga Mali princ

Već tradicionalno početkom svibnja u prostorima Udruge Mali princ Đurđevac održava se druženje udruga djece i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama.


Tako su u srijedu ugostili prijatelje iz Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Ludbreškog sunca Ludbreg, Udruge Sunce Novi Marof, Udruge Latice Koprivnica i Udruge Maslačak Križevci.

Susretu je nazočilo 50-tak gostiju i 30-tak domaćina. Susret je započeo pozdravnim govorom predsjednice Udruge Mali princ Kristine Štefan, i programom domaćina u kojem su korisnici recitirali i izveli plesnu točku, a zatim je uslijedio program gostiju.

Poslije programa  su svi zajedno odšetali do Hrvatske sahare kako bi gosti upoznali nove stanovnike našeg Grada. Dočekali su ih timaritelji deva te im ispričali ponešto o njima, a  veseli posjetitelji su devama poklonili omiljene poslastice, jabuke i mrkve.

Po povratku u Udrugu, druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples, a za veselo raspoloženje pobrinuo se glazbeni sastav Čarli i Nena koji su sve oduševili svojim nastupom. U pripremi i provođenju druženja, uz djelatnice Udruge Kseniju, Ivu, Marinu, Danijelu, Katarinu i Mateu, pomogla je i vrijedna volonterka Veronika.

Udruga Mali princ zahvaljuje Pavlu Begović, vlasniku Pekarne Virje koji je donirao svoje proizvode, Turističkoj zajednici grada Đurđevca koja je omogućila posjet Hrvatskoj sahari te Policijskoj postaji Đurđevac koja se pobrinula da svi bezbrižno stignu do deva i nazad do Udruge.

Ovim druženjem Udruga Mali princ je dodatno osvježila programe koje svakodnevno provodi, a djeca su obnovila stara prijateljstva i stekla nova.

 

čitam...