triatlon

FOTO Dumančić tijesno porazio Štefana za triatlonsko zlato na Šoderici, pogledajte rezultate ostalih kategorija

14:30h
0
Triatlon
Foto: Ivan Brkić

Imamo rezultate danas održanog triatlona na Šoderici. Pogledajte tko je kako prošao i osvojio odličja.


U muškoj MTB kategoriji prvi je bio Kišiček Perica prošavši ciljem s vremenom ravno 29 minuta. Drugi je bio Albert Rušak koji je zaostao više od dvije minuta (31 minuta 42 sekunde), a treći je došao Mario Sever (32.42). Kod žena u istoj kategoriji prva je bila Katarina Kerečin s vremenom 37 minuta i 52 sekunde, druga je ciljem prošla Merc Ivana, a treća je bila Martina Maloča.

Što se tiče trčanja na 2500 metara kod žena bile su samo dvije natjecateljice. Tara Rušak završila je distancu u vremenu od 10 minuta i 10 sekundi, dok je Ivana Trpčić za njom zaostala 5 minuta i 41 sekundu.

Kod muškaraca prvi je s vremenom 7 minuta i 54 sekunde bio Andrej Hladnik, Jakov Jug završio je drugi sa 16 sekundi prednosti ispred Iztoka Rakuše koji je završio stazu od 2500 metara za 9 minuta i 17 sekundi. Četvrti je ciljem prošao mladi Koprivničanac Jan Tisaj.

U najzanimljivoj kategoriji čije ime ujedno i nosi ovaj sportski događaj, triatlonu, prvo mjesto osvojio je Dumančić Luka. On je stazu prošao u vremenu 27 minuta i 14 sekundi. Srebro je pripalo Martinu Štefanu koji je zaostao 40 sekundi za prvoplasiranim, dok je treći bio Neven Radotović s vremenom od 28 minuta i 51 sekundom.

Najbrža u ukupnom poretku u kategoriji žena bila je Dina Kuiš. Druga je ciljem prošla Katarina Kerečin, treća Ivana Merc, četvrta Martina Maloča i peta Dijana Radotović.

čitam...