prvenstvena pauza

FOTO Đurđevačke nogometašice nižu uspjehe na velikim malonogometnim turnirima

Ambicije nisu tu stale, jer se primaju za sudjelovanje na međunarodnom turniru Zagreb winter cup koji uskoro počinje te kao klub sa pozivnicom za sudjelovanje na Kupu hrvatske sa sedam klubova koji se bore za prvenstvo hrvatske u 1. hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene.

10:17h
0
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

S prestankom prvenstva Ženski nogometni klub Graničar iz Đurđevca nije stao sa aktivnostima nego se aktivno uključio u futsal te je tu postigao zavidne rezultate i postignuća.


Cure iz Đurđevca sudjelovale su na jakom međunarodnom turniru u Zagrebu u organizaciji Zagreb941 na kojem su se takmičile u dvije ekipe Graničara. Obije ekipe su došle do polufinala, a osim što su pobijedile na turniru, uz prvo osvojile su i 4. mjesto u toj jakoj konkurenciji.

Jedan od najjačih i najpoznatijih turnira u regiji, poznata Kutija šibica bila je sljedeća meta cura iz Graničara. Oba tima uspješno su pobijedila svoje protivnice. Iza njih su ostali i veliki klubovi kao ŽNK Dinamo Zagreb, Meteora Futsal, Žnk Odra i drugi.

Ambicije nisu tu stale, jer se primaju za sudjelovanje na međunarodnom turniru Zagreb Winter Cup koji uskoro počinje te kao klub sa pozivnicom za sudjelovanje na Kupu hrvatske sa sedam klubova koji se bore za prvenstvo hrvatske u 1. hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene.

I kadetkinje postižu dobre rezultate i bore se za svoje mjesto u ženskom nogometu. Jelena Kokša je izabrana u reprezentaciju Sjever na turniru reprezentacija Regija u Splitu.

– No, nismo zaboravili ni domaću regiju, naš grad te sudjelujemo i na malonogometnom turniru Đurđevački Božić te se nadamo da ćemo opravdati povjerenje Đurđevca u svoj tim – rekao je Mladen Tudić.

čitam...