OŠ Grgura Karlovčana

FOTO Đurđevački osnovnoškolci obilježili Dan škole pjesmom i plesom pred mnogobrojnom publikom

U sklopu obilježavanja Dana škole nagrađeni su učenici koji su sudjelovali na natjecanjima tijekom školske godine te su za svoj uspjeh primili priznanja i prigodne poklone.

10:03h
0
Foto: djurdjevac.hr

U sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac svečanom priredbom obilježen je Dan škole. Učenici su za priredbu pripremili svoje točke, u kojima su se plesom, pjesmom i recitacijom predstavili brojnoj publici.

U sklopu obilježavanja Dana škole nagrađeni su učenici koji su sudjelovali na natjecanjima tijekom školske godine te su za svoj uspjeh primili priznanja i prigodne poklone.

Osim učenika, djelatnika škole i mnogobrojnih roditelja, svečanom obilježavanju Dana škole nazočio je i gradonačelnik Hrvoje Janči.

Gradonačelnik se, čestitajući učenicima i učiteljima njihov dan, osvrnuo na uspješne rezultate koje su učenici ostvarili na mnogobrojnim natjecanjima, te im je svima čestitao na ostvarenom.

Naglasio je da su zajednički ciljevi Grada i škole usmjereni stvaranju još boljih uvjeta za što kvalitetnije školovanje naših najmlađih, posebno istaknuvši projekt energetske obnove škole u sklopu kojega će biti obnovljena zgrada škole.

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti, u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport, prezentirali naučeno kroz školsku godinu.