OTVORENO PRVENSTVO

FOTO Đurđevački tenisači vrlo uspješni na domaćem turniru

Najbolji rezultat ostvario je Lucian Lacković koji je odličnom i uvjerljivom igrom pobijedio na ovom turniru u svojoj kategoriji te je osvojio prvo mjesto i svoju četvrtu desetku.

12:38h
0
Foto: Grad Đurđevac

Teniski klub Đurđevac protekli vikend bio je domaćin Otvorenog prvenstva u Đurđevca u kategorijama osam, devet i deset godina iz kalendara TSSH. Na turniru je sudjelovalo sedamdesetak djece iz regije.

Đurđevčani Adam Markovica i Petar Ivančić u kategoriji do osam godina osvojili su druga mjesta svojih grupa. Luka Večenaj, Nicol Ljubić, Adam Markovica, Leon Gračan i Petar Ivančić imali su debije u kategoriji do devet godina, a Hrvoje Baltić plasirao se u finale toga turnira.

U kategoriji do deset godina prvi put su nastupili Iva Kovačić i Mateo Litvić koji su osjetili čari velikog natjecanja. Hrvoje Baltić ovdje je osvojio broncu. Mia Robotić i Lucian Lacković igrali u finalu turnira, a u odličnim i nadasve napetim mečevima Mia je tijesno izgubila finale desetke u tie breaku nakon četiri osvojena turnira u nizu.

Od đurđevačkih tenisača najbolji rezultat ostvario je Lucian Lacković koji je odličnom i uvjerljivom igrom pobijedio na ovom turniru u svojoj kategoriji te je osvojio prvo mjesto i svoju četvrtu desetku. Za spomenuti je da je Mirna Đapa nastupila na regionalnom turniru u Varaždinu do 12 godina gdje je osvojila drugo mjesto.