VRIJEDAN PROJEKT

FOTO Energetska obnova zgrade MUP-a u Đurđevcu stigla je do faze postavljanja instalacija

U spomenutoj zgradi, prema planu, smjestit će se sve gradske i ostale službe za rad s građanima.

12:03h
0
Foto: Grad Đurđevac

Energetska obnova bivše zgrade MUP-a u Đurđevca stigla je do faze postavljanja instalacija nakon čega slijedi unutrašnje uređenje.

– Ovo je još jedan projekt koji dokazuje da se u Đurđevcu ozbiljno radi i planira. Zasad  nas vremenske prilike dobro služe te vjerujem da ćemo i ovaj projekt završiti u roku – rekao je đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči za službene gradske stranice, uz kojega su u obilasku bili direktor Bistre d.o.o. Krešimir Habijanec, projektantica Marijana Zlatec te pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud.

U spomenutoj zgradi, prema planu, smjestit će se sve gradske i ostale službe za rad s građanima. Vrijednost projekta iznosti 7,7 milijuna kuna, od čega je 3,8 milijuna iz europskih sredstava, a ostala iz gradskog proračuna.

– Sadašnji uvjeti gdje djelatnici Grada rade ispod su svake razine. Vjerujem da će u novim prostorima nastaviti s misijom da naš grad pretvorimo u moderan europski gradić. Ova zgrada bit će napravljena u stilu nove zgrade inkubatora te prati naš plan uređenja grada i vizure zacrtane u Prostorno planskoj studiji – objasnio je Janči.

čitam...
Loading...