streljaštvo

FOTO Fantastični Luka Jambreuš postavio dva državna rekorda i osvojio naslov državnog kadetskog prvaka, Gašpariću naslov državnog mlađeg kadeta

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Dinko Blažek, Dominik Trtanj i Luka Jambreuš otpucala je 579,5 krugova osvojivši ekipno drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

09:21h
0
Foto: SŠK Podravka
Foto: SŠK Podravka

Nastupom na Prvenstvu Hrvatske u gađanju ISSF zračnim oružjem za kadetske, na streljani u Solinu, kategorije natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka uspješno su završili sezoru 2019/2020.


Gregor Gašparić nastupio je u disciplini ISSF zračnog pištolja otpucavši 175 krugova i osvojivši naslov državnog prvaka u kategoriji mlađih kadeta, te plasman u gađanje najboljih osam kadeta Hrvatske. Nakon uzbudljivog finala najboljih osam hrvatskih kadeta, Gregor Gašparić sa 215,8 krugova otpucanih zlatnoj medalji u konkurenciji mlađih juniora pridodao je i srebrnu medalju u konkurenciji kadeta.

U disciplini ISSF zračne puške nastupio je Luka Jambreuš koji je odličnim nastupom o osnovnom meću otpucao 206,3 kruga postavivši novi državni rekord. Ovim rezultatom Luka Jambreuš je treću godinu za redom rušio vlastiti državni rekord vlastiti državni rekord iz prethodne godine.

Foto: SŠK Podravka
Foto: SŠK Podravka

U finalnom gađanju najboljih osam kadeta u disciplini ISSF zračne puške Luka Jambreuš nije dozvolio iznenađenja i od prvog do posljednjeg diabola povečavao je svoju prednost pred konkurentima da bi konačnim rezutatom od 245,8 krugova postavio novi državni rekord finalnih gađanja i osvojio naslov kadetskog prvaka države.

Osvajanjem još jednog naslova državnog kadetskog prvaka i postavljanjem dva nova državna rekorda Luka Jambreuš na najbolji mogući način završio je svoje nastupe u sezoni 2019/2020.

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Dinko Blažek, Dominik Trtanj i Luka Jambreuš otpucala je 579,5 krugova osvojivši ekipno drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske. Dinko Blažek otpucao je 180,5 krugova plasiravši se na tridesetdeveto mjesto u konkurenciji kadeta. Domnik Trtanj ostvario je plasman na deseto mjesto u konkurenciji mlađih kadeta rezultatom od 188,o krugova te plasman na trideseto mjesto u konkurenciji kadeta.

čitam...