trening

FOTO Farmaceuti opet zajedno treniraju, Stipić fokusiran na pripremu za kup

I dalje će se mjeriti temperatura svakog igrača, neće se koristiti svlačionice te će se obavezno dezinficirati ruke, lopte i svi potrebni rekviziti.

09:45h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Nogometaši Slaven Belupa jučer su počeli svi zajedno trenirati. Mjesto radnje bio je pomoćni teren, a prije samog početka tehnički direktor kluba Robert Kerovec uputio je igrače i stručni stožer o mjerama kojih se moraju pridržavati uoči, za vrijeme i nakon dolaska na stadion. Između ostalog, i dalje će se mjeriti temperatura svakog igrača, neće se koristiti svlačionice te će se obavezno dezinficirati ruke, lopte i svi potrebni rekviziti.


Pod vodstvom trenera Tomislava Stipića, Slavenaši su  odradili tehničko-taktički trening u trajanju od 80 minuta, a sutra su na programu jutarnji i popodnevni trening.

– Lijep je osjećaj ponovno okupiti sve igrače na terenu. Drago mi je što su svi zdravi i spremni za rad. Na nama, stručnom stožeru, je zadatak da doziramo svakog od njih kako ne bi zbog prevelike želje i motiviranosti došli do neželjenih problema. Sretni smo i jer znamo datum odigravanja Kupa. Osjećaj je to koji nam daje fokus na rad i pripremu – rekao je trener Stipić za klupske stranice.

čitam...