četvrta hnl

FOTO Ferdinandovac krenuo s pripremama, najveći dobitak ostanak hitrog napadača

Najveći dobitak za momčad svakako je vjerojatni ostanak Nikole Zvonara u Hrvatskoj. Naime, on je velik dio prošle godine proveo poslovno u Kanadi, a čini se da ove godine neće ponoviti istu grešku, šale se u klubu.

18:04h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Šest tjedana imat će Ferdinandovac da se što bolje pripremi za proljetni dio Četvrte HNL. Jučer je održan prvi trening na kojem je nakon uvodnog sastanka istrčana dionica od sedam kilometara. Danas je fokus bio na snazi. Dolaznih transfera zasad nema, kao ni odlaznih.

Drugo mjesto zadovoljava sve u klubu i želja je da tako i ostane. Također, poželjno je doći što dalje u kup natjecanju. Najveći dobitak za momčad svakako je vjerojatni ostanak Nikole Zvonara u Hrvatskoj. Naime, on je velik dio prošle godine proveo poslovno u Kanadi, a čini se da ove godine neće ponoviti istu grešku, šale se u klubu.

Također, čini se kako bi klubu najbolje odgovarao ulazni transfer nekog dobrog doktora koji bi riješio probleme kojih je bilo podosta u prvom dijelu sezone. Trener Karan zasada računa na 16 igrača, ne računajući Careka i mlađeg Karana koje muče koljeno, odnosno trbušni zid. Prva pripremna utakmica igra se već sutra kod kuće protiv Ždale.

čitam...