četvrta liga

FOTO Ferdinandovac slavio u drami protiv Predavca, Peršićeva bomba poslala Dinamo kući praznih ruku

U dosadašnja tri susreta Dinama nije nastupio Marin Jakšinić, nekadašnji prvotimac Slaven Belupa i ponajbolji igrač Dinama prošle sezone. 

18:43h
0
Foto: Marija Karan
Foto: Marija Karan

Jučer su odigrani svi susreti Četvrte lige osim onog Ferdinandovca i Dinama iz Predavca. Taj susret igran je danas. Domaćin je upisao sva tri moguća rezultata ove sezone, pobjedu, poraz i neriješeno. Jedinu pobjedu upisali su na domaćem terenu koji bi im trebao biti najveća snaga ove sezone.

S druge strane, Dinamo ima jednu pobjedu i dva neriješena susreta i ima bod više od Ferdinandovca. U dosadašnja tri susreta Dinama nije nastupio Marin Jakšinić, nekadašnji prvotimac Slaven Belupa i ponajbolji igrač Dinama prošle sezone.

Poveli su domaći na samom isteku prvog dijela, odbijenu loptu pospremio je Jasenko. Kako je krenulo drugo poluvrijeme, kapetan Peršić na drugoj je stativi pospremio loptu u gol za 2-0.

Domaćin je tada stao i dopustio gostima povratak u utakmicu. Prvo je Gegić zabio jedan iz penala, da bi uskoro zabio i sjajan drugi pogodak za 2-2. Domaćin je napravio pritisak tražeći pobjedu do koje su došli pogotkom Peršića. Udarac Fučeka odsjeo je na gredi, a Peršić je volejem pospremio loptu pod prečku za konačnih 3-2.

Četvrta liga BJ – KC – VT, 4. kolo, 16 sati

Ferdinandovac – Dinamo Predavac 3-2

čitam...