biciklom po podravini

FOTO Festival biciklističke rekreacije okupio brojne zaljubljenike u biciklizam

12:05h
0
Festival biciklističke rekreacije // Foto: Ivan Brkić
Festival biciklističke rekreacije // Foto: Ivan Brkić

Prijavilo se više od 100 rekreativaca. Vozimo 20 kilometara do Koprivničkog Ivanca i natrag. Imamo sudionike iz Koprivnice, ali i iz Slovenije, Mađarske i Varaždina, rekla je Maja Ištvan Krapinec, predsjednica Old timer klub Biciklin.

Festival biciklističke rekreacije Biciklom po Podravini i Dan biciklizma grada Koprivnice danas, u nedjelju, okupio je mnogobrojne rekreativce i zaljubljenike u biciklizam.

– Prijavilo se više od 100 rekreativaca. Vozimo 20 kilometara do Koprivničkog Ivanca i natrag. Imamo sudionike iz Koprivnice, ali i iz Slovenije, Mađarske i Varaždina – rekla je Maja Ištvan Krapinec, predsjednica Old timer klub Biciklin.

Nakon što su krenuli sa središnjeg koprivničkog Zrinskog trga, odmor za rekreativce predviđen je u Koprivničkom Ivancu, a prilikom povratka u Koprivnicu odmor je predviđen na Bazenima Cerine.

Nakon završetka Festivala za sve sudionike organiziran je ručak i druženje uz glazbu.

Organizator Festivala je Old timer klub Biciklin, a pokrovitelji su Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija. Njegovu je vrijednost prepoznao i Hrvatski savez sportske rekreacije – Sport za sve te ga uvrstio u svoj redovni nacionalni program.

Spomenimo da je sa središnjeg koprivničkog trga krenuo i rekreativni cestovni Biciklistički maraton Koprivnica – Kalnik 2016.

čitam...