Treća i Četvrta ŽNL

FOTO Golijada u Gornjoj Rijeci, Kalnik utrpao pet komada Carevdaru, a Prigorje sa sedam komada spustilo Polet

18:59h
0
Drava Podravske Sesvete - Graničar Novo Virje // Foto: Jurica Karan

Odigrani su i susreti Treće i Četvrte županijske nogometne lige. Mičetinac je gostovao u Močilama i izgubio rezultatom 4-0, Gornja Rijeka dočekala je Rudar iz Botinovca, a susret je završio 5-3. U Selnici Podravskoj gostovao je Ratar i izgubio 4-1, dok je Dragovoljac Bočkovec na svom terenu ugostio pustakovačko Jedinstvo i odigrao neriješeno 2-2.


Mladost iz Carevdara igrala je susret protiv Kalnika, rezultat je nakon 90 minuta bio 3-8 za goste. U Podravskim Sesvetama igrao se derbi protiv Graničara iz Novog Virja, a gosti su slavili 0-2 pogocima Bednaića iz slobodnog udarca, te Crnjakovića. U Subotici Podravskoj sastali su se domaća Sabarija i sokolovečki Sokol, a odigrali su 2-3.

Treća ŽNL, 24. rujan, 16 sati

Močile – Mičetinac 4-0
Gornja Rijeka – Rudar B 5-3
Drava SP – Ratar 4-1
Dragovoljac – Jedinstvo 2-2 
Mladost C – Kalnik 3-8
Drava PS – Graničar NV 0-2
Sabarija – Sokol 2-3

U Četvrtoj ŽNL Jadran-Galeb ugostio je ekipu Radničkog, a utakmica je završila pobjedom gostiju 1-3. Prigorje je na svom terenu dočekalo Polet i s njime odigralo 7-1, odnosno slavilo. Rasinja je putovala u goste kod Bilogore 

Čvrstec je organizirao gostovanje Udarnika, a rezultat je nakon 90 minuta bio 3-0. Zagorec je igrao utakmicu protiv Mladosti iz Velikog Ravena i slavio s visokih 5-1.

Četvrta ŽNL, 24. rujan, 16 sati

Jadran-Galeb – Radnički 1-3
Prigorje – Polet 7-1
Bilogora – Rasinja 1-4
Čvrstec – Udarnik 3-0
Zagorec – Mladost VR 5-1

čitam...