KUJU SE NOVI PLANOVI

FOTO Grad Đurđevac ustrajan u rješavanju problema mještana Sirove Katalene, ruši se zgrada kolodvora

Gradonačelnik Hrvoje Janči predložio je predstavnicima HŽ-a da se odmah nakon rušenja zgrade kolodvora uredi okoliš te se na istom mjestu sagradi moderna nadstrešnica sa klupama.

09:34h
0
Foto: đurđevac.hr

Grad Đurđevac već nekoliko godina u suradnji s HŽ Infrastrukturom i Mjesnim odborom Sirova Katalena radi na rješavanju dugogodišnjeg problema mještana Sirove Katalene, a koji je vezan uz dotrajalu zgradu kolodvora u Sirovoj Kataleni, koja je do sada predstavljala opasnost za putnike i prolaznike.

Zahvaljujući dobroj suradnji s HŽ Infrastrukturom ove godine je pokrenut postupak uklanjanja zgrade, a početkom tjedna su krenuli i radovi na rušenju. Zgrada bi u cijelosti trebala biti srušena kroz tjedan dana, nakon čega će se očistiti i urediti okoliš. Podsjećamo da su nedavno završili i radovi na izgradnji novog perona.

Gradonačelnik Hrvoje Janči predložio je predstavnicima HŽ-a da se odmah nakon rušenja zgrade kolodvora uredi okoliš, te se na istom mjestu sagradi moderna nadstrešnica sa klupama, a prijedlog je odmah prihvaćen te će nadstrešnica biti izgrađena nakon završetka građevinskih radova.

Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr

čitam...
Loading...