zbog građana

FOTO Gradonačelnik Jakšić održao sastanak u MO Podolice, Kunovec Breg i Štaglinec, evo što je mještane zanimalo

Na dnevnom redu svih triju Zborova našle su se tri točke  kao što su izvješće o radu MO u 2018., plan rada i investicija za 2019. godinu te pitanja i prijedlozi građana koja je i izazvala najviše zanimanja okupljenih.

09:00h
0
Foto: koprivnica.hr

Na području MO Podolice, MO Kunovec Breg i MO Štaglinec održani su informativni Zborovi građana na kojem su ispred Grada Koprivnice sudjelovali gradonačelnik Mišel Jakšić, njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnici Upravnih odjela te direktori gradskih tvrtki.

Ovim svojevrsnim neformalnim načinom komunikacije sa mještanima mjesnih odbora na području grada Koprivnice, gradonačelnik Mišel Jakšić želi na neposredan način odgovoriti na pitanja mještana, a sve u cilju poboljšanja kvalitete življenja u njihovom naselju ali i gradu.

Na dnevnom redu svih triju Zborova našle su se tri točke, kao što su izvješće o radu MO u 2018., plan rada i investicija za 2019. godinu te pitanja i prijedlozi građana koja je i izazvala najviše zanimanja okupljenih.

Prisutni mještani postavljali su pitanja koja su se uglavnom odnosila na komunalnu tematiku, odvodnju oborinskih voda, javnu rasvjetu i uređenje okoliša, prometnica i puteva, te o raznim drugim problemima i planovima.