MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

FOTO Gradonačelnik Jakšić pohvalio rad Udruga, a oni iskazali zadovoljstvo sa suradnjom

 Ponosni smo na rad vaših udruga i na sve projekte i programe koje smo zajedno odradili u godini koja se polako bliži kraju. Kako bismo radili još bolje važno je da nam kažete sve svoje potrebe i istaknete ono što smatrate da bi trebalo mijenjati, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

15:00h
0
Foto: koprivnica.hr

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u koprivničkoj Gradskoj upravi održan je prijem za predstavnike udruga osoba s invaliditetom.

Prijem su održali gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

Prisutni su bili predstavnici Udruge osoba s invaliditetom ‘Bolje sutra’ grada Koprivnice, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice i Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom.

– Ponosni smo na rad udruga i na sve projekte i programe koje smo zajedno odradili u godini koja se polako bliži kraju. Kako bismo radili još bolje važno je da nam kažete sve svoje potrebe i istaknete ono što smatrate da bi trebalo mijenjati – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Predstavnici udruga iskazali su zadovoljstvo suradnjom koju imaju s Gradom i napomenuli kako se nadaju da će se nastaviti.

 

Loading...