1072 metra

FOTO Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao netom započele radove asfaltiranja spojne ceste Starigrad – Reka

Radi asfaltiranja, prometovanje navedenom prometnicom je otežano te se građani mole za strpljenje. Trajanje asfaltiranja ovisit će o vremenskim uvjetima u narednim danima.

13:30h
0
Foto: koprivnica.hr

U tijeku je asfaltiranje 2. faze projekta rekonstrukcije spojne prometnice između naselja Starigrad i naselja Reka na području Grada Koprivnice – nerazvrstana cesta NC017. Asfaltiranje obuhvaća 2. fazu u duljini od 1072 metra.

Nakon asfaltiranja prometnice širine 5,5 m pristupit će se radovima na pripremi asfaltiranja i samo asfaltiranje pješake staze u istoj dužini širine 2,5 m. Radi asfaltiranja, prometovanje navedenom prometnicom je otežano te se građani mole za strpljenje. Trajanje asfaltiranja ovisit će o vremenskim uvjetima u narednim danima.

Istovremeno se odvijaju zemljani radovi na 1. fazi prometnice te se završetak radova očekuje u kolovozu 2019. Radove na rekonstrukciji spojne prometnice između naselja Starigrad i naselja Reka danas je obišao gradonačelnik Mišel Jakšić u društvu pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislava Golubića te su izrazili zadovoljstvo dinamikom i kvalitetom obavljanja radova.

čitam...
Loading...