gradska vijećnica

FOTO Gradonačelnik Jakšić ugostio mlade rukometne reprezentativce i poželio im sreću: Neka vam Koprivnica ostane u lijepom sjećanju

Ulaznicu možete nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Fran Galović sutra od 13 sati, cijena je 30 kuna.

13:47h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Kao što je ranije najavljeno, Koprivnica će zajedno s Varaždinom biti domaćin Europskog kadetskog prvenstva u rukometu. Prvenstvo kreće sutra i trajat će idućih deset dana, a u Koprivnici se igra u dvorani Gimnazije Fran Galović. Rukometaše i cijeli stožer danas je u Gradskoj vijećnici ugostio koprivnički gradonačelnik.


– Velika nam je čast što imamo mogućnost ugostiti još jednu veliku sportsku manifestaciju u našem gradu. Izuzetna nam je čast da su to naši rukometaši jer Koprivnica je izniman sportski grad. Volio bih da vam Koprivnica u ovom periodu koji se tu ‘muvate’ ostane u lijepom sjećanju i da ćete nam opet doći u ovaj grad kao vrhunski sportaši, da li nekad kao turisti, a možda se netko od vas ovdje zaljubi ili zaposli. Želim vam da u svom daljnjem životu ostvarite što ste si naumili kao ljudi. Na ovom prvenstvu želim da ostvarite ono što ste si naumili sa svojim stožerom – kazao je Mišel Jakšić.

Naši rukometaši, domaćini, isprva će se boriti za plasman u skupini A zajedno s Portugalom, Srbijom i Izraelom. Upravo protiv Portugala sutra naši otvaraju prvenstvo u 20.30 sati. U skupini B koja se igra u Varaždinu natječu se Francuska, Danska, Norveška i Rumunjska.

Prije dvije godine Hrvatska je na istom natjecanju igranom u Hrvatskoj osvojila srebrnu medalju.

– Hvala na lijepom gostoprimstvu, drago mi je da smo u jednom tako sportskom gradu. Vodeći ste u ženskom rukometu, a vidim da ste se opredijelili da ugostite muški rukomet, kao i prije dvije godine. Dat ćemo sve od sebe i nastojati opravdati vaša očekivanja – rekao je izbornik kadetske reprezentacije Boris Lisica.

Ulaznicu možete nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Fran Galović sutra od 13 sati, cijena je 30 kuna.

čitam...