prijem

FOTO Gradonačelnik Jakšić ugostio Podravkine brončane dame s rukometnog Eura, na poklon dobio dres

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal ugostili su tri spomenute dame kojima se pridružila i direktorica RK Podravka Vegete Vlatka Mihoci. 

12:45h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Rukometne reprezentativke Hrvatske nedavno su ostvarile najveći uspjeh hrvatskog ženskog rukometa osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj. U sastavu reprezentacije koja je osvojila broncu zlatnog sjaja bila je i Dejana Milosavljević, Podravkina igračica.


Osim nje, u stručnom stožeru bile su i Ljerka Vresk, tajnica koprivničkog rukometnog kluba i tehnička direktorica reprezentacije, i Snježana Petika, trenerica u Školi rukometa koja u reprezentaciji obnaša ulogu pomoćne trenerice izbornika Šostarića.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal ugostili su tri spomenute dame kojima se pridružila i direktorica RK Podravka Vegete Vlatka Mihoci. Tom prilikom damama su uručili simbolične poklone i bukete cvijeća.

– Veliek čestitke na ostvarneom rezultatu. Drago mi je da je dio RK Podravka Vegeta bio dio ovog uspjeha. Moram reći da vas je u ovom ‘novom normalnom’ bilo lijepo vidjeti na televiziji, bez obrzira što nije bilo publike. Hvala vam što se u ovoj zbilji pokazali da nas sport, rukomet može okupiti. Još ste jednom pokazale koliko vrijedite i koliko nam značite. Veselimo se svim vašim budućim uspjesima – rekao je gradonačelnik Jakšić kojem se u čestitkama kratko pridružio i Ivan Pal koji je rekao da je za njega osvajanje ove medalje čudo i sjajna stvar.

Ispred Podravkine delegacije stala je Dejana Milosavljević, reprezentativna igračica koja je iznenadila gradonačelnika svojim reprezentativnim dresom s brojem 10.

– Hvala što ste nas primili. Ponosna sam na sebe i sve cure. Nisam bila od prvog dana s njima, ali sam vjerovala u njih. Ovo je jedan san koji se ispunio meni osobno kao igračici, mislim da to dovoljno govori – izjavila je Podravkina i reprezentatina desetka.

čitam...