revija koprivničkih mažoretkinja

FOTO Gradu za rođendan poklonile atraktivan nastup svih skupina

12:42h
0
Revija mažoretkinja // Foto: Koprivnica.hr

U prepunoj dvorani na pozornici su se izmjenjivale sve mažoret skupine, od najmlađih mažoretkinja pa do onih starijih mažoretkinja koje plešu već 15 godina.

U Domu mladih već tradicionalno Mažoretkinje Grada Koprivnice održale su reviju pod nazivom Mažoretkinje svome Gradu za 660. rođendan. Reviju je otvorila voditeljica i koreografkinja Mažoretkinja Grada Koprivnice Snježana Sremec.

– Izuzetna mi je čast što u sklopu 660. rođendana Grada Koprivnice Mažoretkinje Grada Koprivnice mogu biti sretne jer im je ove godine dodijeljena Plaketa Grada Koprivnice, čast koju svaka udruga želi, a nama je to poticaj da u 24 godine koliko radimo i koliko se zalažemo budemo dostojni predstavnici našega grada, i da budemo još bolje, još ljepše i uspješnije. – istaknula je u svom govoru Snježana Sremec.

U prepunoj dvorani na pozornici su se izmjenjivale sve mažoret skupine, od najmlađih mažoretkinja pa do onih starijih mažoretkinja koje plešu već 15 godina. Kao gošće nastupila su i djeca iz  Dječjeg vrtića Smiješak i Osnovne škole Braća Radić.

 

čitam...
Loading...