treća i četvrta žnl

FOTO Graničar iz Novog Virja izgubio unatoč dva igrača više, Kalnik nastavlja pobjeđivati, Rasinja zabila osam komada

17:49h
0
Graničar Novo Virje - Močile // Foto: Jurica Karan

U devetom kolu Treće ŽNL susrele su se ekipe Graničara iz Novog Virja i Močila. Močile su treće i love sami vrh, dok Graničar Novo Virje ima osam bodova ove sezone. Nakon 90 minuta bilo je 0-1 za goste, iako su u jednom trenutku igrali devet igrača. Da ne bi ostalo tako nepošteno, Ciganović je zaradio dva žuta u kratkom roku i barem djelomično izjednačio broj igrača na terenu. Strijelac je bio Milić.

Stopostotni Kalnik na svom terenu dočekao je Sokol i slavio 4-2, pustakovečko Jedinstvo ugostilo je Sabariju, konačan rezultat bio je 1-1Ratar i Drava iz Podravskih Sesveta odigrali su 1-3, a carevdarska Mladost u Botinovcu kod Rudara izgubila je 4-1. Mičetinac je ugostio Dragovoljac iz Bočkovca i odigrao s njime 5-3, a u Gornjoj Rijeci gostovala je Drava iz Podravske Selnice te odigrala 5-0.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Treća ŽNL, 15. listopada, nedjelja

Graničar NV – Močile 0-1
Kalnik – Sokol 4-2
Jedinstvo – Sabarija 1-1
Ratar – Drava PS 1-3
Rudar – Mladost C 4-1
Mičetinac – Dragovoljac 5-3
Gornja Rijeka – Drava SP 0-5

Što se tiče Četvrte ŽNL, Rasinja je dočekala Mladost iz Velikog Ravena, nakon 90 minuta bilo je 8-0Polet i Zagorec odigrali su 2-6, a Bušpan je izgubio od Bilogore s 0-2. Susret Jadran-Galeba i Prigorja završio je 0-1. Radnički i Čvrstec odigrali su 0-2.

Četvrta ŽNL, 15. listopada, nedjelja

Rasinja – Mladost VR 8-0
Polet – Zagorec 2-6
Radnički – Čvrstec 0-2
Bušpan – Bilogora 0-2
Jadran-Galeb – Prigorje 0-1

čitam...