SJEDNICA

FOTO Gregor Gašparić novi je dječji gradonačelnik Koprivnice

Popis izabranih vijećnika pogledajte u nastavku.

09:19h
0
Foto: Grad Koprivnica

Gregor Gašparić, učenik sedmoga razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, novi je dječji gradonačelnik izabran ja konstituirajućoj sjednici Dječjeg gradskog vijeća. Njegovi zamjenici su Marin Sabol (OŠ Braća Radić) i Josip Marković (OŠ Đuro Ester).

– Drago mi je što ste iskazali interes i ambiciju za uključivanjem u rad Dječjeg gradskog vijeća te vam od srca čestitam što ste dobili povjerenje od svojih školskih prijatelja i prijateljica. Nadam se da ćete nam biti partneri u temama koje su nam jednako važne i zanimljive te da ćete nam biti savjetodavno tijelo u projektima vezanim uz područje vašeg interesa – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Mandat izabranih vijećnika traje dvije godine. Na njegovu čelu bit će Gregor Gašparić koji se bavi streljaštvom te je član mlađe juniorske reprezentacije. Planira zalagati se za ekologiju kao područje o kojemu se, vjeruje, premalo raspravlja.

Konstituirajućoj sjednici prisustvovale su zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, pročelnica Ana Mlinarić, predsjednica Društva naša djeca Jadranka Lakuš i voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Vesna Mlinarić.

Popis izabranih vijećnika pogledajte u nastavku.

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce:
1. Patrik Gal,
2. Petar Mihalić i
3. Snježana Oršoš

Osnovna škola Braća Radić:
1. Matija Dukić, 4. a,
2. Marin Sabol, 5. d,
3. Klara Premec, 6. c i
4. Lovro Golubić, 7.d.

Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski:
1. Petar Štefanec, 5. a,
2. Nikola Golubović Matan, 5. d,
3. Katja Gregurić, 6. c i
4. Gregor Gašparić, 7. d.

Osnovna škola Đuro Ester:
1. Paula Široki, 5. b,
2. Paula Šef, 5. c,
3. Dunja Poljak, 6. d i
4. Josip Marković 7. c

čitam...