Natječaj Tourphoto

FOTO Hanžeković, Periša i naš fotoreporter Ivan Brkić nagrađeni za najbolju fotografiju Ljeta na Šoderici

14:11h
0
Requiem for a dream // Foto: Ivan Brkić
Munja // Foto: Mirko Hanžeković
Munja // Foto: Mirko Hanžeković

Prva nagrada dodijeljena je Mirku Hanžekoviću iz Koprivnice za fotografiju „Munja“, drugonagrađeni je Mario Periša iz Koprivnice s fotografijom „Skok“. Treća nagrada otišla je u ruke fotoreporteru portala ePodravina.hr Ivanu Brkiću iz Koprivnice, za fotografiju „Requiem for a dream“.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Foto kino klub Drava iz Đurđevca, proveli su natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na jezeru Šoderica na temu Ljeto na Šoderici.

– Težnja je bila pojačati interes kod sugrađana i posjetitelja za jezero Šodericu i dodatno promovirati ljeto na Šoderici. Konačni cilj je stvoriti veću bazu fotografija koje će se koristiti u promidžbene svrhe za isticanje turističkih potencijala naše županije – kažu iz Turističke zajednice.

skok-druga-nagrada-perisa
Skok // Foto: Mario Periša

Odlukom prosudbene komisije u sastavu Katarina Zlatec i Krunoslav Heidler iz Đurđevca te Zvonko Jakupec iz Koprivnice, prva nagrada dodijeljena je Mirku Hanžekoviću iz Koprivnice za fotografiju „Munja“, drugonagrađeni je Mario Periša iz Koprivnice s fotografijom „Skok“. Treća nagrada otišla je u ruke fotoreporteru portala ePodravina.hr Ivanu Brkiću iz Koprivnice, za fotografiju „Requiem for a dream“.

Time je završen ovogodišnji natječaj za najbolje fotografije 12. Međunarodne revije turističke fotografije TOURPHOTO 2016.

čitam...
Loading...