-2.7 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tzp središnja podravina

FOTO Hlebine dobile nove table dobrodošlice oslikane djelima velikana naivne umjetnosti
F

Ne propustite

Od subote, 17. studenog 2018. Hlebine putnicima koji dolaze iz smjera Koprivnice, Novigrada Podravskog i Gornje šume nove, osvježene table izražavaju dobrodošlicu ili žele sretan put, ovisno s koje strane pristižete.

- Oglas -

Table dobrodošlice obnovljene su s obje strane, te ih krase djela velikana naivne umjetnosti Ivana Generalića, Dragana Gažija i Franje Filipovića. Grafičku pripremu izradio je Tomislav Turković, grafički dizajner iz Zagreba, a obnovu table i bojanje nosivih stupova izradila je tvrtka Beato signali iz Buja.

Obnovu tabli financirala je Turistička zajednice područja „Središnja Podravina“, a sredstva su osigurana uz pomoć Javnog poziva za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima od strane Hrvatske turističke zajednice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas,...

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti