9.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Raj za ljubimce

FOTO Hoće li Križevci dobiti park za kućne ljubimce?
F

Ne propustite

Branko Hrg najavio je mogućnost izgradnje prvog parka za kućne ljubimce u Križevcima na zadnjoj sjednici gradskog vijeća.

Vijećnica Mira Harča (HSS) u svom je izlaganju za govornicom progovorila o problemima dječjih igrališta s posebnim osvrtom na igralište u Tomislavovoj ulici koje se nalazi u centru Križevaca. Harča je izrazila nezadovoljstvo sigurnošću tog igrališta s obzirom na blizinu ceste i učestalo obitavanje pasa koji se kreću i ometaju djecu u igri.

– Razmišljao sam da probamo napraviti neko igralište za kućne ljubimce, posebno za pse. Mislim da je to važna stvar. I ja imam kućne ljubimce i trebalo bi osigurati neki prostor gdje bi ih ljudi mogli dovesti na igru – replicirao je Hrg vijećnici.

Križevački gradonačelnik dodao je kako se igralište u Tomislavovoj ulici pojavljuje kao problem na vijeću već nekoliko godina te kako su pokušali utjecati na probleme tako što su postavljali table i slali komunalnog redara.

Spomenuo je i prijedloge građana za ograđivanjem igrališta što je pak komentirao kako bi se tim potezom trebao angažirati čovjek koji bi zaključavao i otključavao igralište. Podsjećamo kako je grad Koprivnica prije par mjeseci osmislila i otvorila Park za pse, a ideja križevačkog gradonačelnika zasigurno je razveselila vlasnike malih kućnih ljubimaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti