centar keramike

FOTO Honko iz Đurđevca nudi vam vrhunske keramičke pločice i sve za vašu kupaonicu, nabavite prvu klasu pločica po najpovoljnijoj cijeni

U Honku možete pronaći veliki izbor podnog gresa imitacije drva prve klase od 78,00 kn/m2 te zidne keramičke pločice već od 65,00 kn/m2, također prve klase.

08:00h
0

Tvrtka Honko d.o.o., tvrtka je s dugom tradicijom poslovanja. Nalaze se u Đurđevcu, u centru Podravine, i posluju punih 24 godine!

Zašto bi potezali u druge gradove kad svoju kupaonicu možete vrhunski opremiti, prema posljednjim trendovima i povoljnim cijenama.

Primarna djelatnost tvrtke Honko je uvoz keramičkih pločica. Osim keramičkih pločica, te kompletne kupaonske opreme, orijentirani su na sav ostali materijal za polaganje keramičkih pločica, što uključuje ljepila, izolacije, fug mase te završne profile, kao i sanitariju, kupaonski namještaj, galanteriju i ostalu opremu koja je potrebna za kupaonicu.

Pločice uvoze od poznatih talijanskih i španjolskih proizvođača.

Kupcu pružaju vrhunsku kvalitetu cjelokupnog asortimana kao i pristupačne cijene, što im je i cilj, jer tako nude bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte.

U Honku možete pronaći veliki izbor podnog gresa imitacije drva prve klase od 78,00 kn/m2 te zidne keramičke pločice već od 65,00 kn/m2, također prve klase.

Također, ostvarite popust na gotovinu od 10 posto.
Moguće je i kartično obročno plaćanje na 24 mjeseca i diners do 36 rata.
Potpuno je besplatna dostava u krugu do 40 kilometara!

Iz Honka poručuju – Tu smo za Vas da Vam pružimo potpunu uslugu!

  • Adresa: Ulica grada Vukovara 55, Đurđevac
  •  Tel: +385 (0) 48 812 480
  •  Mob: 099/22-83-614
  •  Email: honko@honko.hr

    Radno vrijeme

honko
honko

čitam...
Loading...