nacionalna godišnja nagrada

FOTO Hrvatska sahara je Simply the best, jedno od top tri izletišta u Hrvatskoj!

10:18h
0

Hrvatska sahara je, ukratko, Simply the best – dobitnik istoimene nacionalne godišnje nagrade koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija UHPA i turistički časopis Way to Croatia.

Više od 150 sudionika iz pet država okupilo se jučer na prigodnoj svečanosti u Varaždinu, na dodjeli godišnjih nagrada. Ove godine je bilo ukupno 250 nominiranih, a podijeljeno je 50 nagrade Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u pet kategorija.

Hrvatska sahara nagrađena je kao izletište sa zabavnim, rekreativnim i edukativnim sadržajima, a nagradu je preuzeo gradonačelnik Hrvoje Janči, na 20.  međunarodnoj poslovno turističkoj burzi.

Tako je Hrvatska sahara sa svojim najpoznatijim stanovnicima, unatoč jakoj konkurenciji, uvrštena u top tri izletišta, a osim priznanja za atraktivnost i kvalitetu ova nagrada sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za Grad Đurđevac.

– To je još jedno priznaje koje je Grad dobio za razvoj turizma kao poželjne kontinentalne turističke destinacije. U ovoj godinu Hrvatsku saharu posjetilo je oko 13.000 posjetitelja. Kontinuirano radimo na povećavanju atraktivnosti sadržaja u krugu oko Starog grada, kako bi sve brojniji posjetitelji otišli što zadovoljniji svojim domovima te kako bi sa sobom ponijeli pozitivne dojmove- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

čitam...
Loading...