BICIKLIRANJE

FOTO Humanitarnom akcijom Voli i pedaliranjem pomozi prikupljen novac za nagradu najučeniku

Sudjelovalo je pedesetak aktivnih sudionika, među kojima su bili i učenici Osnovne škole Molve u pratnji svojih roditelja i učitelja.

08:59h
0
Foto: Općina Molve

Udruga obrtnika Molve provela je u nedjelju pod sponzorstvom Općine Molve humanitarnu akciju pod sloganom Voli i pedaliranjem pomozi.

Sudjelovalo je pedesetak aktivnih sudionika, među kojima su bili i učenici Osnovne škole Molve u pratnji svojih roditelja i učitelja.

Sudionici su u 9 sati krenuli iz Molvi prema Gornjoj šumi, zatim prema jezeru Čingi Lingi gdje su si po prvi puta uzeli mali predah. Nakon Čingija su krenuli po nasipu za Repaš, te su tamo uz sendviče i sokove opet napravili pauzu. Nakon malo duže stanke i ugodnog druženja, zaputili su se prema Molve Gredama gdje su se opet zaustavili i tamo se protegnuli uz tjelovježbu i okrijepu.

Nakon toga, konačno su se uputili prema Molvama te su ušli u Molve kroz Virovsku ulicu i potom se vratili pred novi Društveni dom. Na kraju su svi su povratili snagu uz fini gulaš i ugodno druženje.

Prikupljenim novčanim sredstvima bit će kupljena nagrada za najučenika/učenicu. Dodjela nagrade i objava imena učenika/učenice, bit će 10. kolovoza na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Molve. opet napravili pauzu.

Toliko smijeha, zdrave fizičke aktivnosti, dobre atmosfere i zabave u jednom danu!

 

čitam...
Loading...