sjajno postignuće

FOTO Iako nije osvojio nagradu, Domagoj Santo se ‘prepolovio’ i iz Života na vagi odlazi kao pobjednik

Ovaj 18-godišnjak iz Kloštara Podravskog, između ostalog, volio bi položiti vozački ispit sad kad je u showu uspio izgubiti kilograme koji su ga u puno njegovih planova sputavali. 

17:00h
0
Domagoj s majkom // Foto: Facebook

Domagoj Santo iz Kloštra Podravskog bio je jedan od odabranih koji su dobili priliku okušati se u gledanoj RTL-ovoj emisiji Život na vagi. Domagoj je u show ušao s 18 godina i 173,6 kilograma, a s debljinom se borio od svoje desete godine.

Prilikom ulaska u show kazao je kako se neprestano svađa s članovima obitelji jer nekontrolirano i prekomjerno jede pa ostali često nemaju dovoljno hrane. U nekoliko navrata pokušavao je gubiti kilograme, a sa 13 je godina čak uspio sa 120 kilograma doći do 96, no brzo ih je vratio. Jako ga je potresla smrt voljenog oca kojeg smatra svojim herojom.

Micek, kako su ga ostali natjecatelji od milja nazvali, ušao je u finale Života na vagi. Tamo su svi imali prilike vidjeti Domagoja u novom izdanju. Ovaj mladić danas broji 110,2 kilograma, čak 63,4 kilograma manje! Izgubio je 36,5% tjelesne mase.

Kako kaže, sad se mnogo više druži s vršnjacima i ide na kave te i dalje pazi na prehranu. Priznaje da još nije dosegnuo svoj cilj, a nahvalila ga je i majka. Ovaj 18-godišnjak iz Kloštara Podravskog volio bi položiti vozački ispit sad kad je u showu uspio izgubiti kilograme koji su ga u puno njegovih planova sputavali, piše RTL.

– Htio sam naučiti voziti, ali nikad nisam znao kakav ću auto dobiti i hoću moći u njega sjesti – komentirao je u nekoliko navrata Domagoj koji želi postati vozač kamiona, a sad je korak bliže tome.

Foto: RTL

Domagoj s bratom // Foto: Facebook

čitam...