Blagdan svete ane

FOTO Igre bez granica i plovidba Dravom do Mađarske obilježili vikend u Legradu

11:55h
0
11. Igre bez granica - Legrad // Foto: Gordan Cvetnić
Foto: Gordan Cvetnić

Sudjelovalo je šest ekipa, a bodrilo ih je 400-tinjak posjetitelja. Igrao se pikado s balonima, odbojka, ispijanje piva, pucanje balonima, do posljednjeg stolca. Atmosfera je bila odlična, a pobjedu su odnijeli domaćini, rekla nam je Katarina Sabolić, predsjednica Ekološke udruge Legrad, organizatora događaja.

Proteklog su vikenda u Legradu održane zabavne 11. po redu Igre bez granica, a u nedjelju je obilježen blagdan svete Ane, tradicionalnim prijelazom Legrad – Örtilos i to već 22. godinu za redom.

Na Legradskoj gori u crkvici sv. Mihovila Svetu misu održao je legradski župnik Marijan Horvat, a nakon mise slijedio je ručak i i kulturno zabavni program na mađarskoj strani, dok su se na legradskoj strani za odličnu zabavu i atmosferu  pobrinuli domaćini i grupa Max 5 koja je goste zabavljala do kasno u noć.

Igre bez granica održane su u subotu na ušću Mure u Dravu.

– Sudjelovalo je šest ekipa, a bodrilo ih je 400-tinjak posjetitelja. Igrao se pikado s balonima, odbojka, ispijanje piva, pucanje balonima, do posljednjeg stolca. Atmosfera je bila odlična, a pobjedu su odnijeli domaćini – rekla nam je Katarina Sabolić, predsjednica Ekološke udruge Legrad, organizatora događaja.

Na Halaš Čardi se za vikend, zahvaljujući brojnim sadržajima, okupio znatan broj posjetitelja, koji su se zabavljali do dugo u noć.

 

čitam...