ph

FOTO Ivan Betlehem iz SŠK Podravka novi je veteranski državni prvak u disciplini malokalibarske puške

Marin Mlinarić otpucao je 251 krug plasiravši se u A kategoriji veterana na četrnaesto mjesto, a Boris Kovačić sa 243 otpucana kruga ostvario je plasman na devetnaesto mjesto.

08:32h
0
Foto: Streljački športski klub Podravka

Na Prvenstvu Hrvatske za veteranske kategorije, održanom na zagrebačkom strelištu Vrapčanski potok, veterani Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate.

U disciplini serijska malokalibarska puška ležeći stav Ivan Betlehem postao je veteranski državni prvak sa 183 otpucana kruga, a ekipa u sastavu Ivan Betlehem, Dražen Eisenbeisser i Željko Ivačić sa otpucanih 511 krugova osvojila je drugo mjesto.

Dražen Eisenbeisser sa otpucanih 168 krugova plasirao se na peto mjesto u B veteranskoj kategoriji, a Željko Ivačić sa 160 otpucanih krugova ostvario je plasman na osmo mjesto. U disciplini serijskog velikokalibarskog pištolja ekipa S.Š.K.-Podravka u sastavu Marin Mlinarić, Ivan Betlehem i Boris Kovačić otpucala je 709 krugova plasiravši se na osmo
mjesto. Marin Mlinarić otpucao je 251 krug plasiravši se u A kategoriji veterana na četrnaesto mjesto, a Boris Kovačić sa 243 otpucana kruga ostvario je plasman na devetnaesto mjesto.

Ivan Betlehem sa 215 krugova ostvario je plasman na trinaesto mjesto u B veteranskoj kategoriji. Ivan Betlehem, Željko Ivačić i Dražen Eisenbeisser u ekipnoj B veteranskoj konkurenciji u disciplini serijska zračna puška otpucali su 442 kruga zauzevši osmo mjesto.

Ivan Betlehem sa 163 otpucana kruga u ovoj disciplini plasirao se na 4 mjesto, Ivačić Željko ostvario je plasman na deseto mjesto sa 149 krugova, a Dražen Eisenbeisser ostvario je plasman na dvanaesto mjesto sa 130 otpucanih krugova.

Foto: Streljački športski klub Podravka
Foto: Streljački športski klub Podravka
Foto: Streljački športski klub Podravka

čitam...