laskava titula

FOTO Ivana Šignjar, najljepša djevojka Podravine i Prigorja, nakon priprema u Vinkovcima, spremna je za veliko finale izbora za najljepšu Hrvaticu

Uzbuđena sam  i sretna što sam dio toga. Naravno da očekujem što bolji rezultat, ali na to gledam kao jedno novo iskustvo i uspomenu koju ću pamtiti cijeli život - zaključila je I. Šignjar.

12:59h
0
Ivana na izboru za Miss Podravine i Prigorja // Foto: Admir Sinani

Lijepa 19- godišnja Ivana Šignjar iz Šemovaca, Miss Koprivničko-križevačke županije boravila je u Vinkovcima gdje se pripremala, uz još 18 ljepotica iz svih krajeva Lijepe Naše, za izbor za Miss Hrvatske koji će se održati 26.rujna u Biogradu na Moru.

Kandidatkinje za titulu najljepše tamo su se natjecale u pet kategorija – Top model, intervju, sport i fitnes, talent i multimedija koja još uvijek traje.

Tako prikupljaju bodove kako bi na koncu i postale kandidatkinje za samo natjecanje koje se sprema.

Također, imale su tu čast otvoriti manifestaciju pod nazivom Vinkovačke jeseni.

Foto: Facebook Ivane Šignjar

– Bilo je super, ali ponekad i malo naporno, ustajale smo se svako jutro rano, doručkovale i odmah smo počinjale s radom i izvršenjem zadataka koje nam je nalagala direkcija. Svakodnevno smo se educirale, uz vrhunske stručnjake kako bi bile što spremnije za samo finale. Tada će se znati kojih 10 će se natjecati za laskavu titulu najljepše – kazala je Ivana Šignjar.

Ivana na natjecanje, na prvom mjestu, gleda kao na novo iskustvo koje će joj donijeti nova poznanstva i prijateljstva.

– Uzbuđena sam  i sretna što sam dio toga. Naravno da očekujem što bolji rezultat, ali na to gledam kao jedno novo iskustvo i uspomenu koju ću pamtiti cijeli život – zaključila je najljepša Podravka i Prigorka.

Loading...