LJETO NA ŠODERICI

FOTO Ivona, Mars i njihov Twix Šodericu nasmijali do suza

Da je interes za predstavama Kerekesh teatra nepromijenjiva konstanta, pokazalo se i večeras, kada su publiku zabavljali Ana Begić i Jan Kerekeš.

22:58h
0
Foto: Sonja Badalić

Večeras je u izvedbi Kerekesh teatra na Šoderici izvedena predstava Ja, trudnica. Bila je to druga po redu predstava odigrana po vedrim nebom u sklopu sedmog Ljeta na Šoderici koje u suradnji sa spomenutom kazališnom kućom organizira Udruga mladih Koprivnica.

Ovogodišnje izdanje otvoreno je prošlog četvrtka premijerom predstave Susjedi koje je popunilo gledalište do posljednjeg sjedala. Da je interes za predstavama Kerekesh teatra nepromijenjiva konstanta, pokazalo se i večeras kada se tražila karta više. Publiku su punih sat vremena zabavljali i do suza nasmijali Ana Begić i Jan Kerekeš koji su utjelovili Ivonu i Marsa, ljubavni par koji iznenadi trudnoća, svoju vezu ovjekovječe brakom, a na koncu trudnoće čije faze Ivona proživljava pred publikom, dobiju i bebu imena Twix.

Gledatelji će ove godine još imati priliku pogledati i reprize predstave Imovina i Proščenje vu Gruntovcu (1. srpnja), Ringišpil (8. srpnja), a završna predstava ovogodišnje manifestacije je Skupština (29. srpnja).

čitam...