ZAVRŠENI RADOVI

FOTO Izgradnjom oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. spriječeno poplavljivanje parcela i dvorišta

Upravo su se u učinkovitost navedenog zahvata uvjerili zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Mario Perković.

12:00h
0
Obilazak Mocilski odvojak
Foto: Grad Koprivnica

Tijekom mjeseca lipnja završeni su radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici.

Ukupna dužina zahvata iznosila je 250 metara, a odnosila se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile, odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste.

Upravo su se u učinkovitost navedenog zahvata uvjerili zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Mario Perković. Naime, predmetni zahvat je usmjerio oborinske vode kroz propust ispod Varaždinske ceste pri čemu je spriječeno poplavljivanje parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu ulice prilikom nedavnih obilnih padalina koje su pogodile Koprivnicu.

Spomenimo na kraju, vrijednost radova je 540.000,00 kuna s PDV-om.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW