BOGAT KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM

FOTO Jagnjedovečko kolinje okupilo brojne udruge, vrijedne kuharice pripremile fina jela, uživalo se do dugo u noć

21. tradicionalno Jagnjedovečko kolinje održalo se u subotu, 16. studenoga u Društvenom domu u Jagnjedovcu.

09:45h
0
Foto: koprivnica.hr

21. tradicionalno Jagnjedovečko kolinje održalo se u subotu, 16. studenoga u Društvenom domu u Jagnjedovcu. U bogatom kulturno-zabavnom programu te finim jelima koje su spremile vrijedne kuharice, uživalo je 30-ak udruga s područja naše županije te mnogobrojni gosti i uzvanici.


Na početku programa riječima zahvale obratila se predsjednica Udruge žena Hrvatsko srce iz Jagnjedovca, Mirjana Ščetarić, dok se u ime Grada Koprivnice obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Jako mi je drago da ova manifestacija ima već jednu lijepu brojku iza sebe te da ju dolazi posjetiti sve veći broj udruga i gostiju. Hvala policiji, vatrogascima, udruzi Hrvatsko srce i njezinoj predsjednici te svim članicama i suradnicima na očuvanju ovakve jedinstvene tradicije kolinja koju imamo u našem kraju – poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Jagnjedovečkom kolinju nazočio je i glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik MO Jagnjedovec Kruno Višak te predstavnici DVD-a Jagnjedovec Renato Patrčević i Antonio Popijač.

 

čitam...