Mišel Jakšić se družio s građanima

FOTO Jakšić: Pozivam sve da odradimo posao u prvom krugu, tako da imamo stabilnu većinu u vijeću, te da tim novcem još nešto asfaltiramo

Žao mi je što su kolege Papac i Felak izabrali kampanju stvaranja lažnih vijesti i optužbi te što izbjegavaju raspravu o projektima, ali moram i reći da mi je drago što se pokazalo da je jedini istinski lider HDZ-a u gradu Damir Felak. Međutim, žao mi je što nije skupio hrabrosti i kandidirao se na izborima, nego se, kao i uvijek skrivao iza svojih asistenata, zaključio je Jakšić

12:03h
0
Druženje s građanima // Foto: Matija Gudlin

U jutarnjim satima dosadašnji se obnašatelj dužnosti i kandidat lijeve koalicije za koprivničkog gradonačelnika Mišel Jakšić sa svojim zamjenicama Melitom Samoborec i Ksenijom Ostriž te Ivanom Palom, kandidatom za predsjednika Gradskog vijeća, pred gradskom tržnicom uz jutarnju kavu, podružio s građanima.

– Mnogo je toga izrečeno i prezentirano u proteklih nekoliko tjedana i uvjeren sam da su u koaliciji SDP-HSS-HNS-HSU-HL najkvalitetniji ljudi koji mogu najadekvatnije odgovoriti svim izazovima koje nosi moderno vrijeme u daljnjim ciklusima razvoja našega grada. Vesele me projekti pred nama, iako se oni ne mogu odraditi samo u četiri godine. Napravili smo veliku strategiju razvoja do 2030. godine te vjerujem da ćemo već nakon nedjelje krenuti ostvarivati sve što smo si zacrtali – rekao je Jakšić i zahvalio svim građanima koji su uz njega.

Pozvao je sve da izađu na izbore jer najvažnije je da se glasa i bude što veća izlaznost te, jasno, zatražio njihovu podršku.

– Moram poput Bandića, sve pozvati da odradimo posao u prvom krugu kako bismo imali stabilnu većinu u gradskom vijeću, tako da ne trošimo novac na dva kruga, pa da možemo tim novcem u gradu još ponešto asfaltirati – Jakšićeva je poruka.

Ćaskanje s glasačima // Foto: Matija Gudlin

Izrazio je zadovoljstvo retorikom i tijekom kampanje od strane koalicije, ali i žaljenje što nije došlo ni do jedne konstruktivne rasprave o projektima.

– Protukandidati su se samo bavili stvaranjem lažnih optužbi, sumnji i lažnih vijesti, a to valjda govori i o viziji, snazi i energiji koju su spremni ulagati u razvoj ovoga grada pa neka im je sretno. Žao mi je što su kolege Papac i Felak izabrali kampanju stvaranja lažnih vijesti i optužbi te što izbjegavaju raspravu o projektima, ali moram i reći da mi je drago što se pokazalo da je jedini istinski lider HDZ-a u gradu Damir Felak. Međutim, žao mi je što nije skupio hrabrosti i kandidirao se na izborima, nego se, kao i uvijek skrivao iza svojih asistenata – zaključio je Jakšić i ponovio očekivanja većine u Vijeću i pobjede u prvom krugu.

Ivan Pal zahvalio je sugrađanima koji su u ovom periodu dolazili u mjesne odbore.

– Praktički smo sve mjesne odbore obišli. Moram priznati da nisam neke stvari znao te da sam dobio informacije ljudi, bilo u obliku žalbi ili pohvala, jer kako sam radio u Županiji, nisam bio toliko upućen u neke stvari u gradu u posljednjih osam godina – rekao je Pal uvjeren da će predstavljenim programom koalicija zaslužiti povjerenje građana i da se predstavila u dobrom svjetlu.

Ivan Pal sa starijim građaninom // Foto: Matija Gudlin

Također, istaknuo je program u vidu dokumenta kao desetogodišnjeg plana, kako je nemoguće sve planirano napraviti u jednom mandatu.

Ksenija Ostriž zahvalila je ljudima koji su ju prepoznali kao osobu koja bi mogla doprinijeti svojim znanjem, iskustvom i životnom energijom.

– Budući da radim svaki dan s tisućom učenika, mladim ljudima, mogu reći da je ta energija i mladost osnovna stvar koja nosi jedno društvo i zajednicu naprijed. U ovoj ekipi vidim dobar spoj mladosti, iskustva i entuzijazma koji će moći donijeti novu kvalitetu života u Koprivnicu – iz iskustva je rekla kandidatkinja za zamjenicu.

Melita Samoborec, također se pozvala na simbiozu mladosti, elana i iskustva te pozvala građane da još jednom istoj opciji iskažu povjerenje svojim glasom.

– Ima još jako puno mjesta za napredak naše Koprivnice, a uz ljude i program koji nudimo, sigurna sam da to možemo i učiniti – poruka je M. Samoborec.