ekipa podravke

FOTO Jakšić ugostio trofejne ribiče: Vi ste zapravo taj kotačić koji dokazuje da je Koprivnica grad sporta

Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su sudjelovale njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek te predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević.

12:20h
0
Foto: koprivnica.hr

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić upriličio je jučer svečani prijem za sudionike Kup-a Hrvatske u ulovu ribe udicom na plovak koji se održao na jezeru Šoderica i Jegeniš od 12. do 14. srpnja ove godine.

– Ono što je specifično za ribolov je da trebate imati puno živaca i mirnu ruku, zato ja ne pecam – bile su prve riječi gradonačelnika pri obraćanju.

– Zahvaljujući našoj Zajednici sportkih udruga imamo jako puno kvalitetnih sportašica i sportaša u sportovima koji nisu toliko marketinški atraktivni , a pokazuju puno veće rezultate u svojim kategorijama od pračenijih sportova. Vi ste zapravo taj kotačić koji dokazuje da je Koprivnica grad sporta. Još jednom čestitam vam svima na ostvarenim rezultatima, medaljama i peharima – poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ekipa koprivničke Podravke osvojila na tome natjecanju u kategoriji juniorki ekipno 1. mjesto, dok je u kategoriji junorki pojedinačno Mihaela Frančić osvojila također 1. mjesto. U kategoriji seniorke ekipno 2. mjesto osvojila je ekipa Koprivnica. Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su sudjelovale njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek te predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević.

Sa nekoliko riječi zahvale, što podupiru sportski ribolov  i nastojanja Grada Koprivnice da se popularizira ova vrsta sporta, obratili su se trener i kapetan ekipe “Koprivnica” Krešimir Vrhoci, trener i predsjednik Športskog ribolovnog kluba Podravka Darko Rakić, predsjednik Športskog ribolovnog kluba Koprivnica i predsjednik Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak te prvakinja Mihaela Frančić.

Rezultati Kup-a Hrvatske u ulovu ribe udicom na plovak Šoderica – Jegeniš

14. srpnja 2019.
Kategorija juniorke pojedinačno 1. mjesto je osvojila Mihaela Frančić iz ekipe “Podravka” Koprivnica

Kategorija juniorke ekipno 1. mjesto je osvojila ekipa “Podravka” Koprivnica u sastavu:

– Mihaela Frančić
– Iva Betlehem
– Lorena Blažek
– Ivan Starčević – kapetan ekipe
– Vedran Blažek – kapetan ekipe
– Darko Rakić – trener, predsjednik Športskog ribolovnog kluba Podravka

Kategorija seniorke ekipno 2. mjesto je osvojila ekipa Koprivnica u sastavu:

– Tatjana Štajduhar
– Vesna Radanović
– Sanja Oreški
– Krešimir Vrhoci – kapetan ekipe, trener

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

čitam...
Loading...