izvještajna skupština

FOTO Jasmina Pavlović: HNS u Koprivničko-križevačkoj županiji zagovara i provodi pristojnu politiku građanskog centra

Danas je koprivničko-križevački HNS politička organizacija koja vraća povjerenje građana u politiku, a naš smjer nije ni lijevo ni desno, nego samo naprijed, naglasila je Pavlović

16:06h
0
Foto: HNS

– Kada sam prije godinu dana preuzela ovu organizaciju, odlučeno je da se nećemo osvrtati unazad, već smo se okrenuli budućnosti HNS-a u Koprivničko-križevačkoj županiji. Put koji smo prešli u proteklih godinu dana nije uvijek bio posut cvijećem, no danas sam sretna i zadovoljna što sam prva među jednakima, prva među svojim stranačkim kolegama Podravcima i Prigorcima, u jednoj od najboljih organizacija HNS-a u zemlji – kazala je Jasmina Pavlović, predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije na jučerašnjoj Izvještajnoj skupštini stranke.

Istaknula je i kako je preuzimanjem funkcije županijske predsjednice prije godinu dana vjerovala da zajedno sa svojim najbližim suradnicima može osnažiti HNS i pretvoriti ga u jednu čvrstu i stabilnu stranku, stranku kojoj ljudi vjeruju i kojoj se priključuju.

– Danas, kad gledam svoju organizaciju, mogu samo reći da sam ponosna HNS-ovka te da zajedno sa svim svojim članovima, na svim razinama, zagovaram i provodim pristojnu politiku građanskog centra. Danas je koprivničko-križevački HNS politička organizacija koja vraća povjerenje građana u politiku, a naš smjer nije ni lijevo ni desno, nego samo naprijed! – naglasila je Pavlović.

Podršku radu ove stranačke organizacije iskazao je i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak istakavši kako je HNS prebrodio možda i najteže razdoblje u povijesti stranke.

Foto: HNS

– Svjesni da je politika zapela u živom blatu podjela, i što je još gore – bavljenja sami sobom, morala se napraviti drastična promjena. To odbacivanje podjela samo radi podjela i fokus na konkretan rezultat koji građani mogu osjetiti u svojim životima je glavna promjena koja se dogodila i na koju smo ponosni – rekao je.

Dodao je i kako je zadaća HNS-a kao stranke centra izaći iz blata podjela, a u različitostima koje nas obogaćuju pronaći zajednički put za bolje sutra svih naših građana.

Foto: HNS

– I predstavnici vaših koalicijskih partnera na županijskoj razini su istaknuli da ste vi svojim političkim djelovanjem uspjeli nadvladati različitosti i pretvoriti ih u prednosti i ja vam na tome čestitam – to je put prema naprijed – zaključio je predsjednik HNS-a te je pozvao sve okupljene da se politika vrati među ljude, među naše sugrađane.

Osim predsjednika stranke Ivana Vrdoljaka, članove Skupštine pozdravila je i naša draga gošća, saborska zastupnica Božica Makar te tajnica Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a KlementinaČavužić. HNS-ovu godišnju svečanost uveličali su i predstavnici  koalicijskih partnera – potpredsjednica  Mreže nezavisnih lista Đurđica Mustaf,  zatim potpredsjednica Županijske skupštine KKŽ i članica Predsjedništva županijskog HDZ-a Verica Rupčić te županijski predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke Vjekoslav Indir.

Foto: HNS
Foto: HNS
Foto: HNS
Foto: HNS
Foto: HNS