PREDSTAVLJENA MOBILNA APLIKACIJA VISION ONE

FOTO Samo jednim klikom na aplikaciju ‘Podravina i Prigorje na dlanu’ do turističkih atrakcija tog kraja

Sklopili smo ugovor s Vision Teamom i izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom. Godišnje će turistička zajednica za održavanje aplikacije izdvajati 3500 kuna, a ugovor je sklopljen na dvije godine. Omogućit će turistima da na jednom mjestu mogu saznati sve o enogastronomske ponudi, znamenitostima, kulturnoj ponudi i manifestacijama našeg kraja, uz pružanje servisnih informacija, objasnio je Zdravko Mihevc, direktor TZ Koprivničko-Križevačke županije.

10:37h
0
Aplikacija Vision one nudi turistima informacije na jednom mjestu // Foto: Matija Gudlin

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije postala je dio projekta umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske, uz promociju lokalnih poduzetnika i njihovih proizvoda i to putem mobilne aplikacije pod nazivom Vision one.

Konkretno, instalacijom te aplikacije korisnik će o turističkoj ponudi Podravine i Prigorja moći pronaći jednim klikom na ikonu pod nazivom Podravina i Prigorje na dlanu.

– Sklopili smo ugovor s Vision Teamom i izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom. Godišnje će turistička zajednica za održavanje aplikacije izdvajati 3500 kuna, a ugovor je sklopljen na dvije godine. Omogućit će turistima da na jednom mjestu mogu saznati sve o enogastronomskoj ponudi, znamenitostima, kulturnoj ponudi i manifestacijama našeg kraja, uz pružanje servisnih informacija – objasnio je Zdravko Mihevc, direktor TZ Koprivničko-Križevačke županije.

Danijel Botić //Foto: Matija Gudlin

Aplikaciju je detaljnije predstavio Danijel Botić iz Vision Teama istaknuvši da je ta aplikacija jedinstven svjetski koncept koji kroz jednu mobilnu aplikaciju ujedinjuje sve ostale. Aplikacija ima uključenih 10 županijskih turističkih zajednica, uz gradske i općinske i to iz kontinentalne hrvatske.

– To je jedinstven svjetski koncept i na to smo jako ponosni. Turist može šetati kroz aplikacije, a svaka od njih funkcionira zapravo samostalno. Primjerice, turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije sama 100 posto upravlja vlastitim sadržajem i provodi potrebna ažuriranja. Primjerice, u jednom kliku može se i pokrenuti navigacija, bez izlaska iz aplikacije koja će korisnika dovesti do željene destinacije – kazao je Danijel Botić.

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije nazvao je ovaj potez nastavkom općih aktivnosti županijske turističke zajednice, posebno kada je riječ o promidžbi.

– Ovaj elektronički vid sve je važniji u vremenu u kojem živimo i ta je aplikacija značajan korak unaprijed. Nadam se da će imati određene efekte od svega toga – rekao je Darko Koren.

čitam...
Loading...