koprivničko sajmište

FOTO Još se nisu ni raspremile, a već su na papiru za brisanje guze zaradile 500 kuna, vreće s rolama odlazile su ko lude

Jedna vreća ovih svestranih toaletnih ručnika košta 60 kuna, a dvije dobijete za 100. U vreći je 75 rola, a svaka je duga 22 metra

16:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ponedjeljkom se na koprivničkom sajmištu može pronaći svašta; odjeća, obuća, alat, cvijeće, krumpir i zelje. Doslovno sve od igle do aviona.

Ako ste danas bili na sajmištu mogli ste vidjeti da ljudi baš poput Djeda Mraza kući nose pune vreće, no ne pune poklona, već rola wc papira.

Naime, dvije simpatične gospođe prodaju, kako su to stručno nazvale, reciklirane toaletne ručnike za višestruku primjenu.

– Naši ručnici imaju široku primjenu. Služe za čišćenje prljavih površina, a proizvodimo ih i za mljekare i pekare – rekla nam je Renata Sutlović, suvlasnica i menadžerica prodaje jedne koprivničke tvrtke.

Interes za wc papirom je bio golem. Danas su na sajmište stigle prvi put, još se nisu ni raspremile, a već su zaradile 500 kuna!

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Nokia je počela s proizvodnjom toalet papira, pa možemo i mi – veselo je zaključila naša sugovornica.

Kaže kako imaju velike planove. U bližoj budućnosti proizvodit će toaletne ručnike za dispenzere te specifične hotelske toaletne rolice, a bave se veleprodajom.

– Prvi smo put na sajmištu i ugodno smo iznenađene kako prodaja ide dobro. Ići ćemo i u Čakovec i Bjelovar – rekle su o svojim planovima.

– Jedna vreća ovih svestranih toaletnih ručnika košta 60 kuna, a dvije dobijete za 100. U vreći je 75 rola, a svaka je duga 22 metra – rekla nam je Renata.

Koliko je neobično i pomalo čudno, ove dame svakako rade dobar posao, a to su potvrdile već prvi dan kako su na sajmištu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija