Koprivnička modna dizajnerica Sanja Domitrović ovog se puta vratila prirodi i modu povezala s neizostavnom slavenskom mitologijom.


Kad su ti inspiracija osbujne ljepote podravske prirode, njene šume i prirodni fenomen – Peski, a onda se u priču uklopi i šumska vila Nika Gazdek, rezultat su bajkovite fotografije koje bi svaka mladenka voljela imati u svom albumu.

O vjenčanicama, haljinama i drugim kreacijama za dame, žene, djevojke, ali i djevojčice već smo više puta pisali, a Sanja nam se ovog puta predstavila s romantičnim i s posebnom pažnjom dizajniranim vjenčanicama, u kojima će svaka mladenka zablistati, baš poput šumske vile.

Sanja D // Foto: Matija Gudlin
Sanja Domitrović // Foto: Matija Gudlin

Sanja se poigrava s tilom, satenom, svilom, čipkom i drugim materijalima te tako nastaju kreacije koje će pristajati svakoj ženi, ovisno o onome što želi. No neosporivo je da će se u Sanjinim vjenčanicama svaka žena osjećati savršeno.

Sanja je svoj sada još veći, ljepši i glamurozniji Sanja D-The Bridal showroom, preselila u sam centar grada na adresu Frankopanska 4, Koprivnica pa sada još lakše možete do nje, a sve informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

U stvaranju bajkovite priče na temu šumskih vila, sudjelovali su:

Dekoracije :Tihomir Koščak i Juraj Čolo (cvjećarna Luna-Flowershop Luna)
Frizura: Marijana Zirdum (Hair Stil friz salon)

Model: Nika Gazdek

Design asistentica: Jelena Petrović

Kordinatorica shootinga: Izabela Hegedušič (Izzita)

Photo: Veronika Orešić i Damir Mikloš

Ekipa koja je radina na shootingu

čitam...