Ususret Božiću

FOTO Kalinovački školarci dobili božićno drvce od velikodušne gospođe te za njega napravili ukrase

12:14h
0
Mali Kalinovčani ukrasili su svoju jelku // Foto: Dijana Habijanec

Širitelji dobrog duha i veselja Božića u kalinovačkoj školi mali su kreativci odnosno članovi kreativne radionice koji su sa svojom voditeljicom Mirjanom Danček izradili ukrase za bor.

Kako doznajemo iz Osnovne škole Ivana Lackovića Croate u Kalinovcu, dobri duh Božića polako se počeo uvlačiti u školske klupe. Naime, gospođa Ljubica Matulec školi je donirala božićno drvce, a školarci i djelatnici škole zahvalni su na ovoj lijepoj gesti.

Također, širitelji dobrog duha i veselja Božića u kalinovačkoj školi mali su kreativci odnosno članovi kreativne radionice koji su sa svojom voditeljicom Mirjanom Danček izradili ukrase za bor, ne bi li božićno drvce za njihove školarce zasjalo u svom punom sjaju.

Kreativne radionice su usmjerene na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena djece, bolju povezanost djece te pozitivno ozračje u školi.

Koliko je kreativnost djece bitna, zna i sama voditeljica kreativne radionice Mirjana Danček i njezini učenici koji već dva tjedna marljivo izrađuju spomenute ukrase, ne bi li početkom adventskog tjedna okitili božićno drvce.

Kuglice su izrađivali od stiropora te ih ukrašavali salvetnom tehnikom, dok su zvjezdice i anđele izradili od gipsa.

Svi širitelji dobre volje i veselja, dobro su došli svratiti u školu i baciti oko na božićnu jelku i ukrase kalinovačkih kreativaca.

čitam...