ljeto na šoderici

FOTO Kerekeši opet oduševili svojom predstavom Pod hitno na hitnu, pogledajte kako je bilo!

Preostao je još dan Ljeta na Šoderici, 8. kolovoza, kad će se održati predstava za djecu pod imenom Bibi i Bubi u 18 sati, dok će u 20.30 sati na bini biti odigrana predstava Izbori v Gruntovcu. 

11:00h
0
Pod hitno na hitnu, Kerekeš Teatar // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U sklopu Ljeta na Šoderici Kerekesh teatar jučer je pred mnogobrojnom, a opet brojom ograničenom publikom, izveo svoju uspješnu predstavu Pod hitno na hitnu. Dodajmo kako su na predstavu stigle inspektorice iz Centra 112 koje su stigle provjeriti poštuju li se sve epidemiološke mjere i preporuke. Utvrdile su kako je sve odlično i sjajno, te su pokazale oduševljenje organizacijom.


Predstava čiji tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš započela je u 20.30 sati, a bila je to četvrta predstava po redu ovogodišnjeg Ljeta na Šoderici. Ljeto na Šoderici počelo je 9. srpnja, a traje do 8. kolovoza.

Preostao je još Ljeta na Šoderici, 8. kolovoza, kad će se održati predstava za djecu pod imenom Bibi i Bubi u 18 sati, dok će u 20.30 sati na bini biti odigrana predstava Izbori v Gruntovcu. Također, 13. kolovoza održat će se premijera predstave Imovina.

Kako je bilo na predstavi Pod hitno na hitnu pogledajte u galeriji!

 

čitam...