Pravi filmski doživljaj

FOTO Kino Velebit dobilo nikad veće platno i najmoderniji zvuk, još stignete na besplatan film

Kino u novom tehnološkom ruhu obišla je i dogradonačelnica Ksenija Ostriž, koja je pohvalila napore POU-a da uvodi novitete i privlači publiku.

16:48h
0
Foto: Marko Horvat

Kino Velebit danas je dobilo novo, veliko platno i moderan zvučni sustav, čime će doživljaj posjećivanja omiljenog koprivničkog mjesta za uživanje u sedmoj umjetnosti biti još potpuniji.

Podsjetimo, otvorenje moderniziranog kina trebalo je biti jučer, no dostava platna iz Francuske kasnila je. Zato je sve dovršeno danas, a posjetitelji već uživaju u besplatnoj projekciji.

Maja Holek // Foto: Marko Horvat

– Zamijenili smo staro platno novim, dimenzija 8,45 x 3,54 metra, a ugrađen je i novi Dolby procesor zvuka, vrhunske kvalitete. Sve će to, naravno, naši gledatelji moći vidjeti i čuti kada dođu u naše kino. Unatoč tome, cijena ulaznica sigurno se neće mijenjati do kraja ove godine. Cilj nam je da još više povećamo broj gledatelja, drago nam je da se ljudi vraćaju u kino, pogotovo oni mlađi – rekla je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek.

Foto: Marko Horvat

Kino u novom tehnološkom ruhu obišla je i dogradonačelnica Ksenija Ostriž, koja je pohvalila napore POU-a da uvodi novitete i privlači publiku.

– Veseli me što u Koprivnici držimo najbolji standard malih kina izvan velikih multipleksa. Drago mi je što tim Maje Holek radi izvrstan posao, a to dokazuje i ovo novo platno i sustav zvuka. Isto tako nas veseli što se iz godine u godinu povećava broj gledatelja – rekla je dogradonačelnica.

Gledatelji već uživaju u novom doživljaju, upravo je u tijeku besplatna projekcija Kralja lavova u 3D-u, a u 18 sati će se prikazivati Spider-Man: Daleko od kuće, također besplatno i također u 3D tehnologiji.

čitam...