Županijske lige u punom sjaju

FOTO Kiša golova na županijskim terenima, Kesić s pet komada rastavio Kunovec, Borac uništio Prekodravac, Osvit osvojio lokalni derbi

Graničar Legrad i Miklinovec svoje susrete odigrali su u subotu, Legrad je pobijedio Kalinovac 3-0, dok je Miklinovec izgubio na svom terenu od Tomislava iz Sv. Ivana Žabnog rezultatom 1-2. Sloga iz Koprivničkog Ivanca igrala je svoj susret protiv molvarske Mladosti, Prekodravac iz Ždale ugostio je Borac iz Imbriovca, a branitelji naslova igrači Tomislava iz Drnja putovali su u Novigrad na noge Dravi.

20:07h
0
Foto: Matija Gudlin

Graničar Legrad i Miklinovec svoje susrete odigrali su u subotu, Legrad je pobijedio Kalinovac 3-0, dok je Miklinovec izgubio na svom terenu od Tomislava iz Sv. Ivana Žabnog rezultatom 1-2.

Sloga iz Koprivničkog Ivanca igrala je svoj susret protiv molvarske Mladosti, koja je u prošlom kolu na svom terenu svladala Novigrad. Susret je bio napet, rezultat 1-0 za domaćina, a strijelac je bio Vukina nakon kornera. Molve su ostatak utakmice napadale i tražile izjednačenje, međutim bez uspjeha.

Prekodravac iz Ždale ugostio je Borac iz Imbriovca nakon što su gosti u tjednu prošli pretkolo Kupa i izborili susret protiv zagrebačkog Dinama. Borac je u naletu nakon kupa samljeo Prekodravac s čak 0-7. Strijelci su bili Oršić dva puta, Šegović dva puta, po jednom Vrkić, Pjetri i Fičko.

U Peterancu igrao se derbi između Panonije i Osvita iz Đelekovca. Indir, Glavak i Paradžik bili su strijelci za Osvit u gostima kod Panonije, gdje je Osvit na kraju pobijedio Peterančane s 1-3.

Branitelji naslova igrači Tomislava iz Drnja putovali su u Novigrad na noge Dravi kako bi nastavili niz dobrih rezultata. Drnje je usmjerilo utakmicu na svoj mlin i pobijedilo s 4 razlike, konačan rezultat bio je 4-0 za Drnje. Strijelci su bili dvaput Strajnić, Kučanda jednom i jednom Rajić.

Ferdinandovac je na svom terenu ugostio ekipu Bratstva iz Kunovca koja je, zbog velikog broja pridošlih igrača, gotovo svima u prvenstvu nepoznanica. Međutim, domaćin je na nepoznanicu krenuo oštro i već u prvih 15 minuta vodio tri razlike, pogotke su zabili Kesić, Jasenko i Bošnjak. Na utakmici je suđeno čak četiri najstrože kazne. Tri za domaćina i jedna za goste. Do kraja prvog poluvremena Kesić je zabio još jedan pogodak s 11 metara, da bi prije isteka poluvremena promašio svoj drugi jedanaesterac. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 4-0. U drugom poluvremenu domaćin je stao na loptu, Kesić je dodao još dva pogotka, jedan iz jedanaesterca i jedan iz igre, za ukupno svojih pet pogodaka na utakmici! Bartolec je za goste ublažio poraz, također iz jedanaesterca. Ferdinandovac – Bratstvo Kunovec 7-1.

Prva ŽNL

Graničar L – Kalinovac 3-0
Prekodravac – Borac 0-7
Ferdinandovac – Bratstvo 7-1
Panonija – Osvit 1-3
Drava NP – Tomislav D 0-4
Sloga – Mladost-Molve 1-0
Miklinovec – Tomislav SIŽ 1-2

Druga ŽNL 

Reka – GOŠK 3-1
Hrvatski bojovnik – Tehnika 1-4
Viktorija – Lipa 1-4
Fugaplast – Mladost KB 2-1
Rudar – Podravec 0-1
Mladost S – Omladinac 2-1
Starigrad – Prugovac 5-0

 

Tablica bodova:

1. Borac                   6
2. Tomislav D           6
3. Ferdinandovac      6
4. Graničar L            6
5. Tomislav SIŽ        6
6. Osvit                   3
7. Mladost-Molve      3
8. Sloga                   3
9. Bratstvo               3
10. Miklinovec          0
11. Drava NP            0
12. Kalinovac            0
13. Panonija             0
14. Prekodravac        0

 

čitam...