ljubitelji engleskog jezika

FOTO Klub HELLO ELC obilježava tridesetu godišnjicu rada

HELLO ELC postao je višegodišnji partner Britanskog savjeta u organizaciji međunarodnih ispita Sveučilišta Cambirdge (Young Learners, A2, B1, B2, C1 i C2, BEC i TOEFL).

15:00h
0

Ova školska godina biti će po mnogo čemu drugačija od dosadašnjih, a jedan razlog, mnogo ljepši od mnogih drugih, biti će i obilježavanje tridesete godišnjice rada Kluba ljubitelja engleskog jezika HELLO ELC.

Osnovan 15. rujna 1991.godine, Klub HELLO bio je od početka namijenjen svima koji su željeli na drugačiji, zabavniji, poticajniji i opušteniji način naučiti komunicirati na engleskom jeziku, ali i družiti se uz pjesmu, ples, glumu, putovanja i izlete. Već je dvadeset devet generacija postiglo ovaj cilj te se uspješno služi engleskim jezikom, a to pokazuju i uspjesi polaznika Kluba HELLO na školskim natjecanjima, ispitima i u poslovnim izazovima.

HELLO ELC postao je višegodišnji partner Britanskog savjeta u organizaciji međunarodnih ispita Sveučilišta Cambirdge (Young Learners, A2, B1, B2, C1 i C2, BEC i TOEFL). Dobitnik je Plakete Grada Koprivnice i brojnih stučnih priznanja. Danas, zadovoljavajući potrebe polaznika i zamisli nastavnika djelatnost je proširena na tečajeve engleskog jezika za sve uzraste, od predškolskog do tečajeva za odrasle i tečajeva poslovnog jezika i međunarodne dječje engleske kampove Sunny Village te je uz Udrugu mladih Koprivnice UMKo suorganizator besplatnih Američkih jezičnih igraonica tijekom ljeta.

Kao izdvojeni pogon Kluba HELLO ELC djeluje Sunčano selo Jagnjedovec koje pruža usluge smještaja i organizacije ugostiteljskih programa. Klub HELLO ELC također obuhvaća Studio pilates body tehnike te usluge masaže. Nova, jubilarna trideseta školska godina u Klubu HELLO ELC započinje 9. rujna 2020., a upisi za nove polaznike se održavaju svakog radnog dana od 9.00-16.00 sati u prostoru Kluba, Ulica Augusta Šenoe 4, te na telefone 623-750, 098/249-720 i 098/466-050.

čitam...