Svečanost u Domu mladih

FOTO Klub HELLO kroz pjesmu, ples i igru proslavio 25 godina postojanja

Proslava je održana u dvorani Doma mladih gdje su polaznici prisutnima kroz pjesmu, ples i igru pokazali svoje znanje engleskog jezika.

10:04h
0
Proslava Kluba HELLO // Foto: koprivnica.hr

Klub HELLO velikim okupljanjem sadašnjih i bivših polaznika, njihovih roditelja i prijatelja proslavio je 25 godina postojanja.

Prigodno, svečanost je započela pjesmom I have a dream koju su polaznici Kluba otpjevali zajedno s Helenom Hečimović, osnivačicom Kluba.

– Prije 25 godina i ja sam imala san, bio je to san imati upravo ovakav Klub kakav danas imamo, Klub u kojem se strani jezik uči uz igru, pjesmu i zabavu – rekla je Helena Hečimović.

Proslava je održana u dvorani Doma mladih gdje su polaznici prisutnima kroz pjesmu, ples i igru pokazali svoje znanje engleskog jezika.

Obilježavanju su se pridružili obnašatelj dužnosti gradonačelnika Mišel Jakšić, predstavnici gradskih ustanova i udruga.

Obrt za pružanje intelektualnih usluga (strani jezik) HELLO ELC osnovan je 1. rujna 1991. godine kao jedna od prvih privatnih inicijativa ove vrste u Hrvatskoj. Od samog osnivanja postao je poznat po tečajevima engleskog za djecu i mlade, a kasnije i po specijaliziranim tečajevima za odrasle i pripremi međunarodnih ispita Sveučilišta Cambridge kao Zlatni partner Britanskog savjeta.

čitam...