Foto: Koncert klapa // Podravci s klapama otpjevali Konobo moja

14:03h
0
Za kraj koncerta sve klape zajedno uz pomoć cijele dvorane otpjevale su "Konobo moja"

Klapa KoprivnicaKoncert najpopularnijih klapa, koji se održao u petak u koprivničkoj dvorani Srednje škole, napunio je dvoranu do zadnjeg mjesta i svi su zapjevali uz klapske zvuke. Preko dvije tisuće posjetitelja uživalo je uz klapu Koprivnica, Cambi, Maslina, Tomislava Bralića i klapu Intrade te Vinka Cocea.

Publika je imala priliku uživo čuti izvedbe svojih najdražih pjesama poput Vilo Moja, Zora Bila, Meni ne more bit, Da te mogu pismom zvati.. Ovacije posjetitelja je dobila i klapa Koprivnica, posebno na pjesmu Morski greben, kojom su podigli atmosferu u dvorani.

Uz hitove Bralića i klape Intrade orila se cijela dvorana, a ni za klape Cambi i Maslina nije izostao pljesak koprivničke publike, koja je bila posebno dobro raspoložena. Sve su klape zajedničkim nastupom, uz svesrdnu pomoć gledatelja, otpjevale pjesmu Konobo moja, kojom je završio koncert. Klape u Podravini, koncert povodom Valentinova bio je pravi pogodak, a i mnogi su parovi svojoj boljoj polovici poklonili upravo karte za ovaj spektakl klapa.

>>> Kristijan je zaprosio Kristinu pred punom dvoranom na kocertu klapa

KOMPLETNA FOTOGALERIJA – KLIKNITE OVDJE

{vsig}fun/02-2013/130215-klape{/vsig}