Prva prozivka Slavena

FOTO Kopić poveo Farmaceute u pripreme za nastavak sezone

11:02h
0
Podijeli objavu
Foto: Matija Gudlin

Predviđeno je da se s odigravanjem pripremnih utakmica krene tek na Arena kupu u Medulinu gdje će momčad boraviti do 31. siječnja kada se ponovno vraća u Koprivnicu.

Nakon trotjednog odmora, danas, u 9 sati Slaven Belupo je krenuo s pripremama za proljetni dio natjecanja Prve HNL koji starta 18. veljače.

Treneru Kopiću su se na prvom okupljanju pojavili svi igrači iz jesenskog dijela prvenstva, te nekoliko mladih i darovitih juniora koji su već bili u fokusu stručnog stožera.

Na prvom okupljanju Kopić je iznio plan priprema čiji će se prvi dio obaviti na terenima Gradskog stadiona bez obzira na snježni pokrivač, a 21. siječnja momčad putuje na pripreme u Medulin.

Uz terene na stadionu u prvoj fazi treninga koristit će se i sportska dvorana, bazeni Cerine i teretana, a radit će se isključivo na tjelesnoj pripremljenosti svakog pojedinca i cijele momčadi.

Predviđeno je da se s odigravanjem pripremnih utakmica krene tek na Arena kupu u Medulinu gdje će momčad boraviti do 31. siječnja kada se ponovno vraća u Koprivnicu.

Slaven Belupo će na Arena kupu koji se igra u dvije skupine nastupiti u grupi s austrijskim St. Poltenom, zaprešićkim Interom i slovenskim Rudarom iz Velenja, a zatim će imati još jedan ogled za plasman sa suparnikom iz druge skupine u kojoj se nalaze zagrebačka Lokomotiva, Koper, Cibalia i Vojvodina.

Nakon Arena kupa koprivnički prvoligaš će se uz svakodnevne treninge pripremati na Gradskom stadionu do početka proljetnog prvenstva koje će početi 18. veljače kada gostuje kod Dinama u Zagrebu.

U sklopu završnog dijela koprivničkih priprema Slaven Belupo će imati još četiri prijateljske utakmice, a suparnici će mu biti Hrvatski dragovoljac (3. veljače), mađarski Siofok (4. veljače), te slovenski klubovi Koper (10. veljače) i ND Gorica (11. veljače).

Podijeli objavu