HUMANITARNI KONCERT

FOTO Koprivničanci dobra srca skupili više od deset tisuća kuna za Podravsko sunce

Naime, Podravsko sunce pružat će uslugu rane intervencije za djecu s teškoćama u razvoju, koja je namijenjena djeci od rođenja pa do sedme godine života.

09:21h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Brojni Koprivničanci i njihovi gosti okupili su se u Domoljubu kako bi uživali u glazbi, ali i podržali plemenit cilj. Podsjetimo, jučerašnjim koncertom Tamburom do srca skupljala su se sredstva za COOR Podravsko sunce, odnosno za automobil kojim će se patronažno provoditi rana intervencija.

Naime, Podravsko sunce pružat će uslugu rane intervencije za djecu s teškoćama u razvoju, koja je namijenjena djeci od rođenja pa do sedme godine života. Važno je da se usluga odvija u samome domu djeteta, što pruža dodatnu sigurnost djetetu i roditelju/skrbniku.

U prepunoj dvorani Domoljub na humanitarnom koncertu prikupljeno ukupno 10.290,00 kuna. Grad Koprivnica osigurao je dodatnih 200 tisuća proračunskih kuna.

Spomenimo na kraju, lijepu glazbenu večer mnogobrojnoj publici priuštili su Tamburaši za dušu, OSDS, Cure iz centra, Mjesečina, Dangube, TS Lajk, Tamburaši bez imena te Anita Huđek i Saša Štefić.