Rekordan broj posjetitelja na prošlogodišnjem mjerenju zdravlja

FOTO Koprivničanci žive za zdravlje uz Belupo

Belupovo mjerenje zdravlja omogućava kontrolu općeg stanja organizma na jednom mjestu, bez čekanja, i uz dobru zabavu.

13:45h
0
Foto: Belupo

Prošlogodišnje Belupovo mjerenje zdravlja premašilo je sva očekivanja! 12. po redu mjerenje zdravlja na središnjem je trgu okupilo brojne Koprivničance koji shvaćaju važnost prevencije u očuvanju svojeg zdravlja. Stoga je u šest liječničkih mini-ordinacija, farmaceutskom i nutricionističkom savjetovalištu u samo tri sata obavljeno više od 900 pregleda.

Vrijedni su liječnici i medicinske sestre od ranojutarnjih sati u mini-ordinacijama mjerili šećer i trigliceride u krvi, procjenjivali rizik na osteoporozu, mjerili krvni i očni tlak te testirali građane na hepatitis C. Također, u ljekarničkom savjetovalištu posjetitelji su mjerili opskrbu tkiva kisikom i vršni protok zraka, dok su nutricionistice u Zdravom baru zainteresiranima mjerile indeks tjelesne mase (BMI) i savjetovale o pravilnoj prehrani. Sve brojniji posjetitelji sad već tradicionalnog mjerenja zdravlja dokazuju da je Belupo, kao pravi ambasador i promotor zdravlja, snažno uključen u zajednicu iz koje potječe, osluškujući potrebe svojih sugrađana.

Foto: Belupo

Mjerenje zdravlja idealna je prilika za sve zainteresirane da na jednom mjestu i bez mnogo čekanja obave kontrolu općeg stanja organizma, a pritom se dobro i zabave. Kako zdravlje i dobro raspoloženje idu ruku pod ruku, Belupovi brojni gosti redovito osiguravaju obilje zabave i pozitivno ozračje tijekom događanja. Za prošlogodišnju su veselu vrevu u srcu Koprivnice bili zaslužni Scifidelity Orchestra, četveročlani sastav veselog glazbenog izričaja i upečatljivog scenskog nastupa, dok su atmosferu dodatno zagrijavale plesačice plesnog studija JUMP.

Nije bilo osobe koja nije zaplesala u ritmu poznatih pop i rock klasika, pretvorivši glavni gradski trg u pravi plesni podij! Ove će nam godine predstaviti neke nove plesne izvedbe i još bolji scenski nastup, pojačani talentiranom mladom pjevačicom Tamarom Korunek, koja je dodatni začin glazbenim poslasticama Scifidelity Orchestra.

Foto: Belupo

Pridružite se ovogodišnjem mjerenju zdravlja pod nazivom Živimo za zdravlje 27. travnja na središnjem koprivničkom trgu, odazovite se na čak 10 dijagnostičkih pregleda i/ili savjetovanja, osvojite vrijedne nagrade i prije svega, dobro se zabavite!

Živimo za zdravlje na Zrinskom trgu 27. travnja od 9 do 12 sati!

Foto: Belupo
Foto: Belupo
čitam...
Loading...